Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

2 credits per maand / €24,00
4 credits per maand / €30,00
8 credits per maand / €49,00

Betaal ik nu meer?

Nee, deze wijziging betekent geen verhoging ten opzichte van de strippenkaarten! In tegendeel, de reguliere sporters betalen minder tov de strippenkaart. Je krijgt per maand 1 resp. 2 credits ‘gratis’, dus mocht je een keer niet kunnen verlies je niets. 

Hoe lang duurt een abonnement?

Elk abonnement start met een duur van drie maanden en wordt maandelijks automatisch verlengd.

Kan ik elk moment opzeggen?

Na drie maanden is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Dit kan tot de laatste dag van het lopende abonnement dmv een schriftelijke notificatie aan Nature’s Gym (info@naturesgym.nl)

Kan ik mijn abonnement tussentijds up-of downgraden?

Na drie maanden kun je je abonnement maandelijks up- of downgraden. Dit kan tot de laatste dag van het lopende abonnement dmv een schriftelijke notificatie aan Nature’s Gym (info@naturesgym.nl)

Zijn de credits vast verdeeld per maand?

Nee. Per maand kun je jouw credits flexibel inzetten. Er is dus geen minimum of maximum per week. 

Wat gebeurt er met mijn ongebruikte credits?

Je kunt 1 ongebruikte credit meenemen naar de volgende maand en deze wordt verzilverd nadat de credits van die maand verbruikt zijn.

Kan ik extra sporten als mijn credits op zijn?

Ja. Het is niet nodig om je lidmaatschap te upgraden als je slechts af en toe extra wilt sporten. Als abonnementhouder kun je voordelig een losse credit kopen voor 7,50 euro (prijs voor niet-leden is 15 euro)

Loopt mijn abonnement door als er geen trainingen zijn?

Nature’s Gym probeert de continuïteit van de trainingen te waarborgen, maar mochten er geen trainingen worden gegeven vanwege bijvoorbeeld een vakantie, dan wordt het abonnement dienovereenkomstig die periode gepauzeerd.

Hoe werkt het met de betaling?

Betaling kan via Ideal of Creditcard en is eenmalig. De eerste betaling is voor het resterende deel van die maand (pro rata), daarna wordt maandelijks automatisch het hele bedrag afgeschreven.

Betaal ik door tijdens mijn vakantie?

1 keer per kalenderjaar kun je je abonnement kosteloos pauzeren, met een maximum van 4 weken. Deze aanvraag moet minimaal 1 maand voor ingang van de pauze ervoor schriftelijk worden ingediend bij Nature’s Gym (info@naturesgym.nl)

Wat als ik langdurig ziek ben of een blessure heb?

Met een doktersverklaring kun jij je lidmaatschap pauzeren vanwege een langdurige ziekte en/of een blessure dmv een schriftelijke notificatie aan Nature’s Gym (info@naturesgym.nl) voorafgaande aan de eerste van de maand. Dit kan dus niet tijdens de maand zelf omdat de betaling dan al is gedaan.

—–

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Terug naar Lidmaatschap