NORDIC WALKING

Nordic Walken is een intensieve en effectieve vorm van wandelen om je hele lichaam te trainen. Je rug-, schouder- en armspieren worden tijdens het wandelen intensief gebruikt zonder overbelasting op gewrichten, rug en benen. Ideaal! Tussen het lopen door kun je stoppen voor flexibiliteitsoefeningen, zodat je na een uur een volledige workout hebt gedaan.

Ja maar, zeg nou eerlijk, dat is toch echt heel suf?

Ik hoor het julie denken… En dat dacht ik eerst ook, maar probeer het een keer en je weet beter. Het is niet alleen wandelen met twee stokken, het is een veilige en intensieve manier van bewegen die ook nog eens hartstikke gezellig en ondernemend is. Win-Win-Win!

Boek hier je Nordic Walking training

Wat zeggen deelnemers over Nordic Walken bij Nature's Gym?

``Nordic Walking is een uitkomst voor mij! Door diverse redenen heb ik te weinig aandacht gegeven aan mezelf, met de nodige consequenties. Ik had geen idee hoe en waar ik weer moest beginnen. Jacqueline overtuigde me om een keer mee te gaan (ik had ook zo mijn bedenkingen), en echt waar, ik was heel positief verrast. Dit uur in de buitenlucht geeft me precies de inspanning én de ontspanning die ik op dit moment nodig heb.``
Madelien
``Je inspannen op een ontspannen manier, lekker buiten, goede sfeer, wat wil je nog meer?``
Antoinette

Contact us

Have some suggestions or just want to say hi? Contact us: