VOOR WIE

Woon je in de omgeving van Den Haag / Wassenaar / Voorburg en wil je met gelijkgestemden lekker buiten sporten, bijvoorbeeld om sterker te worden, of sneller, of allebei? Het kan ook zijn dat je wilt trainen na een blessure of voor een specifiek evenement. De missie van Nature’s Gym is om laagdrempelig te zijn, iedereen is gebaat bij een uur lekker buiten bewegen. Kortom, samen met Nature’s Gym stel je je doel(en) vast en train je gericht op resultaat, daarbij nooit vergetend dat lachen ook heel gezond is!

WAT

Nature’s Gym geeft buitentrainingen op verschillende niveaus. Begin je net of ben je al een fanatieke sporter, voor iedereen valt er winst uit te halen. In de trainingen worden zowel spierversterkende als conditionele oefeningen gedaan, soms individueel, soms in koppels of met de groep. Ook letten we op mobiliteit en flexibiliteit. We trainen in kleine groepen, met de benodigde individuele aandacht: niemand moet en hoeft over- of onder te presteren. Tussendoor maken we regelmatig de balans op: boek je vooruitgang, moeten we je doelen aanscherpen, de training aanpassen?

WAAR

Nature’s Gym, de naam zegt het al, traint altijd buiten. En dat geeft zoveel voordelen … een ontspannen gevoel, minder stress en een verhoogde weerstand; allemaal ten gunste van je algehele fitheid. Buiten zijn geeft allerlei prikkels die ervoor zorgen dat je niet of amper op je horloge kijkt. Een veelgehoorde opmerking na een buitentraining is dan ook: hè, is het uur nu al voorbij? De frisse lucht, de obstakels en de materialen (bomen, bankjes, speeltuinen, etc.), alles is voorhanden. Den Haag en Wassenaar zijn omgeven door prachtige bossen, parken én stranden, een betere outdoor gym kunnen we ons toch niet wensen?

WIE ZIT HIERACHTER

Dat ben ik, Jacqueline Veen, 51 jaar, wonend in Den Haag. Een aantal jaar geleden ontdekte ik het buitensporten toen we in Noorwegen woonden. Eerst als steeds fanatiekere deelnemer, later ben ik zelf trainingen gaan geven. Met héél veel plezier! Daarom was ik vastberaden ermee verder te gaan in Nederland. In februari 2018 is Nature’s Gym gestart in Den Haag en al snel uitgebreid naar Wassenaar en Voorburg. Niet alleen de fysieke, maar zeker ook de mentale en sociale gezondheid komen aan bod in mijn trainingen. Met veel afwisseling, geen sessie is hetzelfde. Outdoor training with a smile!