Ondernemers aan het woord

Deze week: Nature’s Gym

Onder de noemer ‘branded content’ in sneltreinvaart door het aanbod van onze trainingen, onder leiding van presentator Erik Burgers.
Let wel, dit is een amateuristische opname van het concept, helaas is het einditem nooit op televisie verschenen (geschil tussen TDMG en RTL). Spijtig maar wij hadden in ieder geval een ontzettend leuke -en stormachtige- middag!

Buiten sporten geeft zoveel energie!

Jacqueline Veen,
Oprichter Nature’s Gym Nederland

“Zoals zovelen heb ik nooit een abonnement bij een sportschool afgemaakt. Elke keer zelfde verhaal: met volle moed beginnen, en telkens weer afhaken door … verveling, luiheid, drukte, kinderen, enz. (excuses!). Tot ik het buitensporten ontdekte in Stavanger (Noorwegen), waar wij toen woonden. Dit vond ik leuk, het deed me goed! En nog iets wonderlijks, de tijd vloog om. Zon, regen, storm en zelfs sneeuw, maakte allemaal niet uit. Elk weertype zijn charmes en je kunt je er altijd op kleden. De afwisseling (locatie, oefeningen, spel, focus) hielden verveling ver op afstand. Kortom: I was hooked :-).

En kijk nu, Nature’s Gym bestaat alweer zes jaar!

Soms sta ik er zelf versteld van hoe deze manier van sporten mij mentaal en fysiek ten positieve veranderd heeft. Met Nature’s Gym hoop ik ook JOU die voldoening te geven, .met plezier ben ik jouw stok achter de deur. Maar je zult zien, die zul je minder nodig hebben dan je denkt. Buiten sporten is simpelweg verslavend.”Veelgestelde vragen

Neem gerust contact met ons op als jouw vraag hier niet wordt beantwoord


Zijn de trainingen toegankelijk voor iedereen?

Ja, absoluut. Het is een missie van Nature’s Gym om juist laagdrempelig te zijn en toegankelijk te zijn voor iedereen die wel wilt sporten maar soms die drempel niet over komt of durft. Gewoon meedoen! Als je twijfelt aan je niveau, of als je bijvoorbeeld herstellende bent van een blessure, kan het verstandig zijn te beginnen met een personal training.

Kan ik het eerst een keer proberen?

Ja zeker, de eerste kennismakingsles is gratis. Het is prettig om eerst te kijken of het buiten sporten daadwerkelijk iets voor jou is. Daarna kun je kiezen tussen een strippenkaart of een abonnement.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden gaat via Boek je Training. De eerste keer zal gevraagd worden om in te loggen bij Eversports, dat is het platform dat Nature’s Gym gebruikt voor aan-/afmeldingen en betalingen. De eerste kennismakingsles is gratis. Het is prettig om eerst te kijken of het buiten sporten daadwerkelijk iets voor jou is. Daarna kun je kiezen tussen een strippenkaart of een abonnement.

Hoeveel kost het om bij Nature’s Gym te trainen?

Nature’s Gym biedt de mogelijkheid tussen strippenkaarten en abonnementen. Gemiddeld komt een losse groepstraining neer op 10 euro, een buddy training op 30 euro pp, en een personal training op 60 euro per uur. Maar deze prijzen zijn dus afhankelijk van de duur van het abonnement, de frequentie etc. Voor meer informatie over groepstrainingen specials, klik hier. Neem contact op voor personal- en/of buddytrainingen.

Welke kleren draag ik bij de buitentraining?

Dat is natuurlijk afhankelijk van het weer, maar we adviseren om geen dikke truien en jassen te dragen maar dunnere laagjes over elkaar, die je makkelijk ‘af kunt pellen’. Schoenen moeten een goede grip hebben. Als het erg koud is zijn handschoenen en een hoofdband aan te raden.

Gaan de trainingen altijd door?

Ja! Tenzij het spekglad is of onweert. Maar dat gebeurt echt zelden. Regen houdt ons niet tegen, sterker nog, het geef hartstikke veel energie!

Kan ik een vriend of vriendin meenemen?

Heel graag. Als die vriend of vriendin een vaste deelnemer wordt krijg jij in ruil daarvoor een gratis groepsles.

Heeft Nature’s Gym een nieuwsbrief?

Gemiddeld 1 keer per maand versturen we een nieuwsbrief per mail. Om je daarvoor op te geven, klik hier

Trainingsschema

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Maandag

 08.15-09.15
GROEP – Cardio / Kracht / Flex Meijendel 

Jacqueline VeenTrainer

In deze training focussen we op een goede balans tussen conditie, kracht en flexibiliteit. Toegankelijk voor alle niveaus

20.00-21.15
GROEP – PULLKA bij Wassenaarse Slag

Jacqueline Veen

Trainer

Waan je op expeditie! Met harnas, stokken en slee is dit de perfecte training voor kracht en conditie, zonder hoge impact op knieën en rug.

Dinsdag

09.00 – 17.00 Gereserveerd voor buddy- en personal trainingen

Woensdag

07.45-08.45

GROEP, Wassenaarse Slag

Jacqueline VeenTrainer

We verzamelen op de parkeerplaats tegenover Hotel Duinoord (Wassenaarse Slag). Vanaf hier rennen we gemiddeld 2 kilometer door de duinen of over het ruiterpad naar het strand, waar we oefeningen doen. Goede basisconditie vereist.

09.00-10.00

Jacqueline VeenTrainer

Wil je iets rustiger beginnen, dan is deze training voor jou! In het prachtige gebied bij Wassenaarse Slag gaan we een uur aan de slag met het opbouwen van conditie en kracht.

19.30-20.30

Jacqueline VeenTrainer

In de mooie bossen bij Marlot Den Haag werken we aan conditie, kracht en flexibiliteit. Voor alle niveaus.

Donderdag

9.00 – 17.00

Gereserveerd voor personal en buddy training

20.00 – 21.30

Groep, PULLKA Wassenaarse Slag

Jacqueline VeenTrainerEen ideale trainingsvorm, want met PULLKA (hoken met weerstand door de slee) verbeter je je conditie, terwijl je je romp-, bil-, been-, buik-, rug- én armspieren gebruikt. Een full body workout in de gezonde buitenlucht, met oog voor een schonere omgeving.
Vrijdag
10.00 – 11.00

GROEP, Nordic Walking

Jacqueline VeenTrainer

We verzamelen op de parkeerplaats van de Aeronauten/HDM. Een uur lang stevig wandelen met de Nordic Walking stokken, tussendoor doen we oefeningen.

11.00 – 17.00

Gereserveerd voor personal en buddy training

Zaterdag

09.30

GROEP, Westbroekpark e.o.

Jacqueline VeenTrainer

Wat zeggen deelnemers over Nature’s Gym?

“Vanaf de eerste les merk je resultaat in conditie, balans en spierkracht. En dat was precies de bedoeling!“
Marie-Christine
Marie-Christine
“Vanochtend weer een lekkere buitentraining gehad op het mooie strand van Wassenaar. Met professionele oefeningen en positieve coaching slaagt Jacqueline erin om ons elke week een beetje fitter en sterker te maken. Zwoegen en genieten in de natuur!“
Sven
Sven
“Vanochtend geweldige workout gehad olv Jacqueline. Mooie omgeving en leuke uitdagende workouts! Jacqueline doet het geweldig en is een echte inspiratie met een smile.“
Rob
Rob
“Ik ben echt blij met de buitenlessen. Het is niet alleen sport, maar ook geestelijke ontspanning. Echt een perfecte tegenhanger voor mijn zittend werk.“
Johanna
“Ik train met veel plezier bij Nature’s Gym. Lekker een wekelijks sportmoment in het park. Goede aandacht voor afwisselende oefeningen die bij mijn persoonlijke doelen passen en in het juiste tempo.“
Daniella
“Wauw, na de training voel ik me als herboren!“
Osca
Osca
Previous
Next

Meld je vandaag nog aan!

EN ONTDEK HET PLEZIER VAN BUITENSPORTEN


Ja! Ik kom sporten