SuperShape je body!

Je weet het én je voelt het: je wordt een dagje ouder. Het is nu eenmaal zo dat je na je 40ste aan spierkracht gaat verliezen en juist daarom is het heel belangrijk om hier aandacht aan te geven. Om blessures te voorkomen, om een buffer te hebben bij (fysieke) tegenslagen en natuurlijk ook om plezier en energie te behouden in het dagelijkse leven. En daar help ik je graag bij! Met de online SuperShape trainingen focussen we op een gezond sterk lichaam, om op een laagdrempelige manier een gezonde levensstijl in gang te zetten en te behouden. In slechts 10 minuten per dag!

VRAAG JOUW TRAININGEN HIERONDER AAN EN GA AAN DE SLAG!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ga graag aan de slag met ...

12 video’s voor sterke en gedefinieerde buikspieren

SuperShape Strong ABS focust zich op de buikspieren en helpt je op een laagdrempelige manier een gezonde levensstijl in gang te zetten en te behouden. Met behulp van korte workouts voor sterkere buikspieren (die voor meerdere niveaus goed te doen zijn) gaan we op een vrolijke manier aan de slag, waardoor je op korte termijn al verschil ziet én voelt. En dat is de beste motivatie: zelf zien en voelen!

Je wordt bij SuperShape geïnstrueerd door een 51-jarige, die gewoon lekker beweegt in haar eigen tuin en die ook lacht om haar eigen fouten (moi!). Het hoeft namelijk niet perfect, als je het maar doet 🙂

Drieluik voor mooi gespierde armen

I. DYNABAND: ook wel weerstandsband genoemd. Deze kun je in de meeste sportwinkels en online kopen voor gem. 10euro (beste om medium of heavy weerstand te nemen). Maar je kunt ook een oude maillot of panty gebruiken, zolang er maar veel rek in zit.

II. DUMBBELLS: deze heb je van 1 tot heel veel kg. Ga je voor mooie getonede armen en schouders, dan kun je het beste niet te zware gewichten gebruiken, Beter veel herhalingen dan veel gewicht. Ik gebruik in de video 2kg dumbbells. Als alternatief kun je ook waterflessen gebruiken.

III. LICHAAMSGEWICHT: dat hebben we, daar hoeven we niets voor te kopen!

SuperShape your butt

“Bedankt! Het lukte me eindelijk om een ​​training tot het einde af te ronden, en het nog een keer te doen, en nog een keer. Ik hou van je speelse stijl en voel me nu al sterker.” Angela (49)

Ontbreekt het jou ook regelmatig aan motivatie om te sporten? Volg Angela’s voorbeeld en ontvang mijn gratis must-do booty-sessie. Ik zal je gemotiveerd houden met een lach op je gezicht! Geef je kostbare billen in no-time vorm, voel je zelfverzekerder, sterker en geniet meer van het dagelijks leven 💚.