facebook

BEDANKT SUPERSHAPER

Je gratis booty workout is onderweg naar je inbox!

Wie geeft de SuperShape workouts?

Ik, Jacqueline Veen (50). Zeven jaar geleden ontdekte ik het buitensporten in Noorwegen. Eindelijk ging en bleef ik met plezier sporten en merkte ik dat ik steeds fitter en sterker werd. Ook mijn voorheen zo zwakke onderrug! Bij terugkomst in Nederland ben ik direct gestart met Nature’s Gym. Dit wilde ik delen. Altijd heerlijk om buiten te sporten, met gelijkgestemden, weer of geen weer. Covid dwong ons tijdelijk om online te gaan en het verbaasde me hoeveel plezier ik daarin had. Ja, ook in de regen, met de laptop onder een paraplu :-). En daar zijn de SuperShape video’s uit ontstaan. Samen is veel leuker dan alleen!

FAQ

Zeker. Aanpassingen voor starters worden uitgelegd en gedemonstreerd.

Absoluut Elke oefening kan met een hogere intensiteit (gewicht, snelheid, herhalingen) worden uitgevoerd.

In de workouts werken we vooral met ons eigen lichaamsgewicht.

Je hebt alleen een yogamat nodig. Als er materiaal nodig is wordt dat er duidelijk bij vermeld.