Verras je buurman, buurvrouw, neef, nicht, vriendin, vriend, man, vrouw, oma, opa, dochter, zoon, zus, broer, juf, leraar of wie je dan ook iets leuks wilt geven met een sportief en origineel kado: een kadobon voor Nature’s Gym! 

Sinds november (2019) heeft Nature’s Gym zich aangesloten bij OneFit en zijn er bij elke groepstraining twee plekken beschikbaar voor OneFitters.

Kijk HIER voor het overzicht van de trainingen en om je aan te melden.

Vanuit Face Value leidt Annemieke Meurs als coach en trainer mensen op in non-verbale communicatie. Vanuit de gedeelde overtuiging dat een gezond lichaam niet zonder gezonde geest kan en vice versa,  hebben wij onze krachten gebundeld voor o.a. het seminar Time Out Touch Base. Daarnaast vult Nature’s Gym regelmatig het bewegingsgedeelte in bij coachingsevenementen van Face Value, andersom ondersteunt Face Value Nature’s Gym in workshops wanneer het over de connectie gaat tussen lichaam en geest.

Nature’s Gym organiseerde inmiddels al twee keer de hardloopcursus ‘Improve Your Run’ samen met expertisecentrum www.xcelsior.nl. In het Xcelsior Motionlab (geweldig, anarader voor iedereen!) wordt eerst de houding van top tot teen geanalyseerd. Met de uitkomsten gaan zij daarna aan de slag in de looptraining van Nature’s Gym. Een prachtige samenwerking om mensen weer meer plezier in het hardlopen te geven.