VOOR WIE

Woon je in de omgeving van Den Haag / Wassenaar en wil je met gelijkgestemden lekker buiten sporten, bijvoorbeeld om sterker te worden, of sneller, of allebei? Het kan ook zijn dat je wilt trainen na een blessure of voor een specifiek evenement. De missie van Nature’s Gym is om laagdrempelig te zijn, iedereen is gebaat bij een uur lekker buiten bewegen. Kortom, samen met Nature’s Gym stel je je doel(en) vast en train je gericht op resultaat, daarbij nooit vergetend dat lachen ook heel gezond is!

WAT

Nature’s Gym geeft buitentrainingen op verschillende niveaus. Begin je net of ben je al een fanatieke sporter, voor iedereen is er winst uit te halen. In de trainingen worden zowel spierversterkende als conditionele oefeningen gedaan, soms individueel, soms in koppels of met de groep. Ook letten we op flexibiliteit. We trainen in kleine groepen, met de benodigde individuele aandacht: niemand moet en hoeft over- of onder te presteren. Tussendoor maken we regelmatig de balans op: boek je vooruitgang, moeten we je doelen aanscherpen, de training aanpassen? Naast de groepstrainingen geven we ook persoonlijke en buddy trainingen.

WAAR

Nature’s Gym, de naam zegt het al, traint altijd buiten. En dat geeft zoveel voordelen … een ontspannen gevoel, minder stress en een verhoogde weerstand; allemaal ten gunste van je algehele fitheid. Buiten zijn geeft allerlei prikkels die ervoor zorgen dat je niet of amper op je horloge kijkt. Een veelgehoorde opmerking na een buitentraining is dan ook: hè, is het uur nu al voorbij? De frisse lucht, de obstakels en de materialen (bomen, bankjes, speeltuinen, etc.), alles is voorhanden. Den Haag en Wassenaar zijn omgeven door prachtige bossen, parken én stranden, een betere outdoor gym kunnen we ons toch niet wensen?

WIE ZIT HIERACHTER

Dat ben ik, Jacqueline Veen, 45 jaar, getrouwd met Jeroen. We hebben drie kinderen en wonen sinds augustus 2017 in Den Haag. Vijf jaar geleden ontdekte ik het buitensporten toen we in Noorwegen woonden. Storm, regen, hagel of sneeuw, niets weerhield me om te gaan. Na zo’n twee jaar kon ik als dagelijks manager aan de slag bij ‘mijn’ sportclub. Ik ben toen ook zelf trainingen gaan geven. Met héél veel plezier! Daarom was ik vastberaden ermee verder te gaan in Nederland. In februari 2018 is Nature’s Gym begonnen in Den Haag en Wassenaar en na een succesvol jaar zijn we in mei 2019 uitgebreid naar Voorburg/Rijswijk. Stap voor stap!